NOVÝ ESHOP - ZKUŠEBNÍ PROVOZ - OMLOUVÁME SE ZA PŘÍPADNÉ CHYBY ČI TECHNICKÉ PROBLÉMY - DĚKUJEME VÁŠ NYKOSHOP
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.01.2022
Aktivovace věrnostního systému
Při nákupu nad 3000kč automatická věrnostní sleva 4%.Při nákupu nad 5000kč automatická věrnostní sleva 6%. Při nákupu nad 10000kč automatická věrnostn... číst celé
16.01.2022
Spustili jsme nový eshop
Přávě jsme rozběhli nový eshop s levným prodejem luxusního značkového oblečení. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte přednostní info o akcích a slevách.

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu NykoSHOP.cz

Zásady ochrany osobních údajů
I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)
2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o
volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Michal Nykodym, IČO: 06571611 , DIČ:
Plátce DPH, se sídlem Jaroslava Průchy 2909/18, 434 01 Most, Česko (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou Michal Nykodym, IČO: 06571611, DIČ: Plátce DPH, se
sídlem Jaroslava Průchy 2909/18, 434 01 Most, Česko, email: nykodym@nykoelektro.cz,
telefon: +420 722 71 71 28

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné
fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či
nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno,
identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků
fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské
identity této fyzické osoby.

4. Na uživatele, kteří jsou fyzickými osobami, se vztahuje zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně
osobních údajů, a od 25. 5. 2018 také Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)
2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

5. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji
pověřence jsou:
II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů


1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které
správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění
smlouvy.


III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
 plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
 Zpracovávání vašich osobních údajů, jakožto návštěvníka tehdy, pokud nás
kontaktujete prostřednictvím našeho kontaktního formuláře, e-mailem, telefonem
či prostřednictvím sociálních sítí příklad: (Facebook, Twitter, …).
 Vždy zpracováváme výhradně osobní údaje získané od vás, uživatelů, nebo z
veřejně dostupných databází (např. obchodní rejstřík, živnostenský rejstřík).
 oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro
zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
 Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména
pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve
spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační
společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2. Účelem zpracování osobních údajů je
 vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního
vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které
jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí
osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez
poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
 zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Ze strany správce nedochází / dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve
smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje
 po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu
mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15
let od ukončení smluvního vztahu).
 po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely
marketingu, nejdéle však po dobu 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na
základě souhlasu.

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.
V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
 podílející se na dodání zboží / služeb / na základě smlouvy (Česká pošta,
Zásilkovna, PDP, PPL, InTIME, WEDO a jiné dopravní společnosti.
 podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy PayPal a GoPay, či jiní službu
tohoto charakteru pro platby kreditními kartami na internetu. Údaje o vašich
platbách jdou přímo přes servery těchto poskytovatelů. Neukládáme žádné
informace o platebních kartách našich uživatelů.
 podílející se na zajišťující služby provozování e-shopu, webu a další služby v
souvislosti s provozováním e-shopu, analýzy webu .. může být využívány služeb
třetích stran, proto doporučujeme uživatelům, aby se seznámili se zásadami
zpracování osobních údajů těchto třetích stran Seznam, Google, Microsoft ...
 zajišťující marketingové služby.
 

2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo
mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé
mailingových služeb / cloudových služeb.

3. Údaje uživatelů jsou ukládány bezpečně a přijali jsme opatření, aby nedošlo k úniku
informací.

4. Osobní údaje budou zpracovávány automatizovaným i neautomatizovaným způsobem.
Nebudete předmětem individuálního automatizovaného rozhodnutí.

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
 právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
 právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl.
18 GDPR.
 právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
 právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
 právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
 právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo
email správce shora uvedený.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se
domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k
zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních
údajů v listinné podobě, zejména …

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste
seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového
formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany
osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Tyto Zásady, stejně jako naše Cookie pravidla, můžeme změnit či doplnit. O každé
takové změně na svých internetových stránkách informujeme a zároveň Vám zašle změny
či doplňky těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, pokud jste správci email poskytli.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Nepropásněte přednostní info o akcích a slevách.
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.

 

JEN PRO VÁS WEDOS SLEVY

Platnost do 30.06.2022
webhosting NoLimit sleva 50 %
Slevový kód WN221VJCAD
WebSite sleva 50 %
Slevový kód WS221BLQJ6 
Disk sleva 25 %
Slevový kód WD2210Q0TO
50% sleva na domény (.EU, .ONLINE, .STORE, .TECH, .SITE, .WEBSITE, .SPACE, .FUN)
Slevový kód DM221RHR45

NykoELEKTRO.cz

OPRAVY A MONTÁŽE DOMOVNÍCH ZVONKŮ

KDE NÁS NAJDETE

Jaroslava Průchy 2909 Most, 434 01

Jsme tu pro Vás
Logo
NykoSHOP
Zdeňka Nykodymová
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Levný prodej luxusního značkového nového outlet a použitého cream oblečení.
Copyright © 2015 - 2022   NykoELEKTRO.cz (eu).  Michal Nykodym

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz